In Stock

Ulei esential pur de portocala dulce Sabio Cosmetics – 10 ml

16,40 lei

Descriere

Uleiul esențial de portocală dulce se obține prin presarea la rece a cojii de portocală. Are un miros citric fructat, intens și foarte plăcut. Culoarea vibrantă și mirosul revigorant al portocalei sunt sinonime cu bucuria, cu lumina și cu atmosfera blândă a Sărbătorilor de Iarnă petrecute alături de cei dragi. Uleiul de portocală dulce, alături de cel de grapefruit, conține cel mai ridicat procent de limonină, compus natural studiat pentru efectele chemopreventive de susținere a tratamentului cancerului. Este folosit în compoziții cosmtice ca antidepresiv, antispasmodic, afrodisiac, carminativ, odorizant, stimulant nervos și tonic cardiac și circulator. Beneficii principale Uleiul esențial de portocală este anti-septic, inhibă dezvoltarea microbilor și dezinfectează rănile; Este detoxifiant, mărește imunitatea, tratează constipația și menține pielea sănătoasă, catifelată și strălucitoare; Este considerat un produs fototoxic, de aceea expunerea la soare este interzisă timp de 24 de ore de la folosirea produsului pe piele . Date importante, pentru folosirea în siguranță a produsului: uleiul esențial este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, ci numai diluat într-un ulei sau unt vegetal sau ca ingredient în diferite preparate cosmetice sau aromoterapeutice .efectuaţi un test prealabil utilizării produsului, în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare;a se evita utilizarea de către persoanele hipertensive, de către femeile însărcinate sau care alăptează;dozajul uzual în preparatele cosmetice este de 0,5-2%.a se păstra bine închis și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.a nu se înghiți. Dacă se ingerează din greșeală, se clătește bine gura cu lapte și după aceea se bea un pahar mare cu lapte și se solicită imediat ajutor medical de specialitate.a nu se introduce în ochi sau membrane mucoase. Dacă pătrunde în ochi sau intr-o membrană mucoasă, se clătește bine locul cu o cantitate suficientă de lapte și se solicită ajutorul unui cadru medical de specialitate .dacă după aplicarea pe piele a unui produs care conține ulei esențial, apar iritații/mâncărimi/disconfort, se va aplica imediat un ulei vegetal in zona respectivă, pentru a dilua concentrația de ulei esențial. Păstrare: întrucât uleiul esențial nu conține acizi grași, nu este susceptibil de oxidare (râncezire), precum uleiurile și unturile vegetale, însă măsuri suplimentare trebuie luate pentru a-l proteja de efectele degenerative ale luminii, căldurii și aerului . Astfel, trebuie păstrat într-un recipient de sticlă de culoare închisă, departe de orice sursă de căldură. Dacă va fi păstrat în condiții corespunzătoare, uleiul esențial își va menține calitățile timp îndelungat. Valabilitate : 2 ani de la deschidere Ingrediente (INCI/RO) citrus aurantium dulcis peel Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.